Team

Van Hoften Tandprothetiek

Wij zijn een jong bedrijf actief op het gebied van implantologie, tandprothetiek en tandtechniek. Wij declareren zelfstandig aan alle zorgverzekeraars. Ons werkterrein omvat het aanmeten van alle soorten gebitsprotheses en implantologie.

Wij voorzien u van innovatieve producten die zich onderscheiden in kwaliteit, betrouwbaarheid, esthetiek en gebruiksgemak. De verbetering van de levenskwaliteit van de patiënt staat hierbij voorop.

Gecertificeerd

Mondzorg Heuvelland is HKZ gecertificeerd. Dit certificaat kunnen alleen praktijken krijgen die aan de hoogste kwaliteit eisen van de overheid voldoen. Deze kwaliteitseisen zijn:

Tp. M.G. van Hoften

Tandprotheticus (eigenaar)
Ik wil me graag even voorstellen. Mijn naam is Maurice van Hoften. Ik ben in 1987 te Dordrecht geboren. Na mijn opleiding IVT in Nieuwegein heb ik aan de Hogeschool Utrecht mijn diploma Tandprotheticus behaald.

Van jongs af aan kom ik op Cottessen bij Vijlen en in dit prachtige gebied wilde ik dan ook na mijn studie gaan werken.

In oktober 2013 heb ik de Tandprothetische Praktijk Gulpen geopend. Later is de praktijk uitgebreid tot mondzorg centrum Heuvelland. De algemene tandheelkunde moest ik helaas afstoten.

In juni 2019 is er een nieuwe locatie in Maastricht geopend en ben ik onder mijn eigen naam gaan werken. Er zijn nu dus 2 locaties Van Hoften tandprothetiek locatie Gulpen en Van Hoften tandprothetiek locatie Maastricht

Drs.  R. Kaboord

Tandarts/implantoloog
Mijn naam is René Kaboord, Ik ben in 1992 aan de KUN Nijmegen afgestudeerd als tandarts. Van 92-93 ben ik in mijn diensttijd als reserve eerste luitenant werkzaam geweest als hoofd tandheelkundig centrum in de Engelbrecht van Nassaukazerne te Roosendaal en de Cort Heyligers kazerne te Bergen op Zoom.

In 1993 ben ik gestart als algemeen practicus in Boxtel met tandartsenpraktijk Kaboord welke in 2006 is opgegaan in de Kliniek voor Mondzorg Boxtel. Vanaf 1999 heb ik mij gespecialiseerd in de orale implantologie en was daarbij geregistreerd als TSVI-c en TSVI-p (tandarts met specifieke vaardigheden op het gebied van de orale implantologie). Sinds 2003 ben ik geregistreerd implantoloog en in 2004 heb ik de (mobiele) verwijspraktijk Implant Company opgericht, waarmee wij voornamelijk werkzaam zijn in zuid en west Nederland.
In 2012 ben ik begonnen met een postacademische opleiding orthodontie aan de European Academy for Integrated Dentistry en heb deze in 2014 met een diploma afgerond. Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen.

Direct antwoord op uw vragen

Scroll to Top

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.